Leveranciers

Teledyne Leeman Labs

Leeman Labs, inmiddels onderdeel van Teledyne, is sinds jaar en dag een gespcialiseerd fabrikant van ICP spectrometers en kwikanalyzers. Teledyne LeemanLabs is fabrikant van analytische apparatuur waarvoor steeds meer en meer bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen kiezen om zaken mee te doen.

Aemas fungeert al het Europese applicatie en demonstratie laboratorium voor Teledyne LeemanLas. De ICP-OES systemen en kwik-analyze systemen staan opgesteld in onze demonstratie laboratorium en worden gebruikt voor demonstratie, methodeontwikkeling en advies voor gebruikers van de apparatuur. Voor meer informatie kijkt u op de website.

www.teledyneleemanlabs.com

Teledyne Tekmar

Teledyne Tekmar, voorheen Tekmar Dohrmann, is een leider in het ontwerpen en produceren van analytische apparatuur voor in het laboratorium. Teledyne Tekmar biedt productiviteitsverhogende instrumenten en oplossingen voor een aantal industriën, waaronder de milieu-, farmaceutische-, afvalwater-, voedsel-, forensische- en toxicologische-, petrochemische- en polymeren-/plastics industrie.

Voor meer informatie kijkt u op de website.

www.teledyneleemanlabs.com

Teledyne Cetac

Een wereldwijde leider in apparatuur voor monsterintroductie en monsterbehandeling voor elementaire analyse. Teledyne CETAC Technologies levert een uitgebreide reeks product gebaseerde oplossingen voor de analyse van elementen in monsters variërend van drinkwater, hoog zuivere zuren tot monsters met een hoge viscositeit.

https://www.teledynecetac.com/